Θερμομέτρηση σε σιλό σταριού - Μύλοι Παπαφίλη Α.Ε -
Η εταιρία elenis-electric Ελένης Μιλτιάδης, ανέλαβε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση, σε ένα έργο το οποίο περιλάμβανε μετρήσεις θερμοκρασίας σε σιλό σταριού. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με χρήση πρωτοκόλλου του οίκου BECKHOFF, ώστε να μπορεί να επιτευχθεί οπτικοποίηση με ενδείξεις των θερμοκρασιών σε κάθε σιλό. Επιπλέον, εξασφαλίσαμε τη δημιουργία αρχείου καταγραφής - για χρονικό διάστημα 2 ετών, σύμφωνα με τα πρότυπα των ελεγκτικών μηχανισμών.
Θερμομέτρηση, σιλό, σταριού, Μύλοι Παπαφίλη Α.Ε, BECKHOFF, ηλεκτρολογικά, κορινθος, Κόρινθος, αυτοματισμοί, ρομποτική
256
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-256,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

About This Project

Η εταιρία μας ανέλαβε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση, σε ένα έργο το οποίο περιλάμβανε μετρήσεις θερμοκρασίας σε σιλό σταριού. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με χρήση πρωτοκόλλου του οίκου BECKHOFF, ώστε να μπορεί να επιτευχθεί οπτικοποίηση με ενδείξεις των θερμοκρασιών σε κάθε σιλό. Επιπλέον, εξασφαλίσαμε τη δημιουργία αρχείου καταγραφής – για χρονικό διάστημα 2 ετών, σύμφωνα με τα πρότυπα των ελεγκτικών μηχανισμών.

Date
Category
Βιομηχανικοί αυτοματισμοί, Ηλεκτρολογικές εφαρμογές
Tags
Interior Design, New