Αυτοματισμός & ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε γραμμή παστερίωσης - Μανδρέκας Γαλακτοκομικά Α.Ε. -
Η εταιρία Elenis Electric Ελένης Μιλτιάδης ανέλαβε στην εταιρία Μανδρέκας Γαλακτοκομικά Α.Ε. μια εφαρμογή η οποία περιλάμβανε αρχικά την καλωδίωση των μηχανών του οίκου Lekkerkerker, η οποία έγινε σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του οίκου. Στη συνέχεια, οι εργασίες επικεντρώθηκαν στην εγκατάσταση των παροχών υποσταθμού ΜΤ. Το έργο ολοκληρώθηκε με την τροφοδοσία και την αναβάθμιση των παροχών σχεδόν στο 80% των μηχανών του εργοστασίου.
παστερίωση, γάλα, γιαούρτι, γάλα, αυτοματισμός, ηλεκτρολογικά, Μανδρέκας
71
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-71,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

About This Project

Το έργο περιλάμβανε αρχικά την καλωδίωση των μηχανών του οίκου Lekkerkerker, η οποία έγινε σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του οίκου. Στη συνέχεια, οι εργασίες επικεντρώθηκαν στην εγκατάσταση των παροχών υποσταθμού ΜΤ. Το έργο ολοκληρώθηκε με την τροφοδοσία και την αναβάθμιση των παροχών σχεδόν στο 80% των μηχανών του εργοστασίου.

Date
Category
Βιομηχανικοί αυτοματισμοί, Ηλεκτρολογικές εφαρμογές