Γνωριμία με την Elenis Electric
Ο βασικός μας στόχος όσον αφορά την πορεία της εταιρίας μας είναι το να προσπαθούμε να εξελισσόμαστε διαρκώς ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς. Ένα από τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, ήταν να αποκτήσουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία στον τομέα της ρομποτικής – μια επιστήμη που αναμένεται να έχει μεγάλη πορεία σε πολλούς τομείς της σύγχρονης ζωής – και ήδη έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία τις πρώτες μας εφαρμογές.
ηλεκτρολόγος, Κόρινθος, ρομποτική, αυτοματισμοί, ηλεκτρολογικά, kuka, robotics, βιομηχανικοί αυτοματισμοί, φωτοβολταϊκά, ενέργεια
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Σχετικά με εμάς

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εμάς και την ιστορία της εταιρίας μας

Η εταιρία μας έχει μια ιστορία μεγαλύτερη των 25 ετών στους τομείς των βιομηχανικών αυτοματισμών και των ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

Ο Δημήτρης Ελένης ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος – ηλεκτρονικός, αρχικά ιδρύει το 1993 την πρώτη του ατομική εταιρεία στην Κόρινθο, έχοντας ήδη αρκετά χρόνια δραστηριότητας σε ηλεκτρολογικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Στη συνέχεια, το 2002 η εταιρεία επεκτείνεται και στον εμπορικό τομέα, σε χονδρική και λιανική πώληση ηλεκτρολογικού υλικού. Από το 2014, η εταιρεία περνά στην επόμενη γενιά, στους γιους του, Μιλτιάδη και Θανάση.

Ο βασικός μας στόχος όσον αφορά την πορεία της εταιρίας μας είναι το να προσπαθούμε να εξελισσόμαστε διαρκώς ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς. Ένα από τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, ήταν να αποκτήσουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία στον τομέα της ρομποτικής – μια επιστήμη που αναμένεται να έχει μεγάλη πορεία σε πολλούς τομείς της σύγχρονης ζωής – και ήδη έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία τις πρώτες μας εφαρμογές.

Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα eleniselectric.gr, με  προϊόντα συναφή στο αντικείμενό μας όπως ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, φωτισμός και led technology.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην Κόρινθο, στην οδό Κολιάτσου 30.